At bygge på historien

Når man anlægger et boligområde et sted, hvor der tidligere var industri, så får man flere ting foræret. Først og fremmest får man ofte en central placering. Tidligere tiders industribygninger var ofte knudepunkter bygget med god adgang og helt centralt i forhold til byens øvrige aktivitet og trafik.

Når man anlægger et boligområde et sted, hvor der tidligere var industri, så får man flere ting foræret. Først og fremmest får man ofte en central placering. Tidligere tiders industribygninger var ofte knudepunkter bygget med god adgang og helt centralt i forhold til byens øvrige aktivitet og trafik.

1. etape, af de i alt 257 nye, og bæredygtige, hjem spirer nu

1. Etape – Lejeboliger

Alle tre etager over Løvbjerg er lejligheder og der vil være 55 lejeboliger. Der vil være 7 lejlighedstyper fra 78 m² til 106 m². Den åbne karré danner ramme for et privat gårdrum med væksthuse og mulighed for små fælleshaver.

 

 

Store, lyse rum

I Schaub Parken får du leverum, hvor der er plads til familien, vennerne eller den pladskrævende hobby.

Se fx. det store, rummelige køkken-alrum, fx. med adgang til altan eller terrasse. Så kan du lade lyset flyde ind, og skabe både lys og varme.

Moderne baderum

I Schaub Parken får du et moderne badeværelse, der har god plads til dig, men også med med vaskemaskine og tørretumbler. Så har du det hele samlet ét sted.

Parkering

Når du vælger at bo i Schaub Parken, får du mulighed for at tilkøbe en parkeringsplads til din lejlighed, så du altid har bekvem adgang til sikker og bekvem parkering.

Ved at tilkøbe en parkeringsplads kan du trygt parkere din bil og have den lige ved hånden, når du har brug for den. Det er en dedikeret plads til din lejlighed, med dit lejlighedsnummer på.

Unikt Gårdrum

Vores unikke gårdrum er en oase midt i byens pulserende liv. Her kan du finde det perfekte sted til socialt samvær og et tiltrængt pusterum i hverdagen.

Vores gårdrum er designet med fokus på fællesskab og trivsel. Det er et smukt og indbydende uderum, der inviterer beboerne til at komme sammen og nyde naturen på en behagelig måde. Med grønne områder, er gårdrummet et fredfyldt sted, der giver mulighed for afslapning og ro.

Uanset om du ønsker at mødes med dine naboer til en hyggelig picnic, spille bold med dine børn eller blot nyde en stille stund med en god bog, har vores gårdrum de perfekte faciliteter. Der er rummelige siddepladser og borde, hvor du kan nyde en udendørs middag eller bare slappe af med vennerne. Legepladsen er et fantastisk sted for børnene at udforske og lege sammen, mens de voksne kan nyde en samtale i nærheden.

Så træd ind i vores gårdrum og lad dig blive betaget af dets skønhed og muligheder. Det er et sted, der giver dig frihed til at skabe minder og styrke båndene til dit nabolag. Vi er stolte af at tilbyde et sådant unikt uderum til vores beboere, og vi ser frem til at se dig nyde alt, hvad vores gårdrum har at tilbyde.

Et grønt, levende og urbant område

Den grundlæggende idé med det nye boligområde er at skabe et grønt og frodigt udtryk, der dels inviterer til at stoppe op og trække vejret og dels naturligt forbinder de forskellige bebyggelser i området – som en grøn tråd.

Om Schaub Parken

1. etape, af de i alt 257 nye, og bæredygtige, hjem spirer nu – lige midt i Esbjerg